Menu Sluiten

24-10-2019

Het werk aan ons winkelcentrum en de openbare ruimte gaat onverdroten verder. Binnenkort presenteren we een nieuw logo, passend bij de nieuwe look van De Sluis #Driebergen!

18-10-2019

Er gebeurt weer veel bij ons winkelcentrum: de losse schuurtjes achter de winkels zijn weggehaald, het stalen frame voor de uitbouw van de Jumbo staat en de opknapbeurt van Happy Food vordert gestaag ?

18-10-2019

Afgelopen zondag was er feest bij kapsalon Rob in De Sluis: de zaak is zowel buiten als binnen vernieuwd en dat is gevierd!

4-10-2019

De werkzaamheden gaan gestaag door, zoals bij Happy Food en aan de kant van de Jumbo, die flink wordt uitgebreid. Binnenkort presenteren we het nieuwe logo van De Sluis!

13-9-2019

Al oogt het wat destructief, dit is een markant moment tijdens de renovatie van ons winkelcentrum.Terwijl Happy Food een nieuwe luifel krijgt, is het losstaande pand van de voormalige dierenwinkel gesloopt. Dit verandert de aanblik van De Sluis en maak de weg vrij voor de uitbreiding van o.a. de Jumbo Supermarkt.

5-9-2019

Er beginnen al meer resultaten zichtbaar te worden! Op de foto’s is te zien hoe de overkapping glas krijgt. Kapsalon Rob is tijdelijk even verhuisd naar een ander pand zodat deze zaak ook een mooie make-over kan krijgen. Aan de overkant wordt op veilige wijze asbest verwijderd. Lekker aan het werk dus!