Menu Sluiten

Nieuw in De Sluis: Bloemenmagazijn Johan!

Begin oktober heeft Bloemenmagazijn Johan zich gevestigd in winkelcentrum De Sluis. Met ervaring zowel op het gebied van grote bloemstukken als kleinere boeketten is het een zeer welkome aanwinst in het winkelcentrum. Filiaalmanager Els zit al meer dan vijftien jaar in het bloemistenvak en werkt sinds kort bij Bloemenmagazijn Johan. We vroegen haar hoe ze de eerste weken hier heeft beleefd. 

Hoe bevalt de nieuwe winkel?

Heel goed! Het publiek is erg vriendelijk en ze zijn blij dat wij er zijn. De verkoop gaat ook iedere week beter, dus we zijn erg tevreden. Daarnaast heb ik vroeger ook in Driebergen gewerkt dus ik kom veel bekende gezichten tegen, dat is voor mij heel leuk. 

Wat zijn jullie specialiteiten?

Vakmanschap. Dat mag ik best benoemen, want we weten gewoon heel goed wat we doen en dat heb je bij bloemen echt nodig. We hebben een heel mooi assortiment bloemen van hoge kwaliteit. Mede-eigenaar Ton zoekt zelf de mooiste bloemen uit, rechtstreeks bij de kwekers vandaan. We zijn onder andere erg goed in mooie, nonchalant geschikte plukboeketten, maar kunnen bijvoorbeeld ook planten voor een bedrijf leveren. Daarnaast zorgen we voor een goede service naar de klanten toe en natuurlijk vriendelijkheid – dat vinden we belangrijk!

Heb je je medewinkeliers van De Sluis al ontmoet?

Ik werk hier vaak alleen in de winkel, dus ik heb niet altijd tijd om te buurten, maar gelukkig komen ze zelf wel af en toe even langs om hoi te zeggen. Ik merk ook dat het hier erg gemoedelijk is, dat vind ik zelf heel prettig. Ik zet dan ook graag de deuren wagenwijd open zodat iedereen zich welkom voelt om binnen te komen lopen. 

Hoe is het om de winkel op te starten met alle coronamaatregelen?

We doen ons best om het zo gemoedelijk mogelijk te houden. Het is belangrijk om rekening met elkaar te houden. Zo hebben we goede ventilatie en draag ik bijvoorbeeld een transparant gezichtsscherm, zodat mensen met slecht gehoor mij wel kunnen zien praten. Goede service is het belangrijkst: ik blijf altijd vrolijk en vriendelijk, want dat werkt aanstekelijk! 

Bloemenmagazijn Johan heeft een goede start gemaakt in De Sluis en verwacht  nog te groeien in hun assortiment. Personeel moedigt dan ook aan om verzoekjes en bloemenwensen zeker door te geven. Ieder weekend vanaf vrijdag hebben ze een wisselende weekendactie en daarnaast staan er altijd genoeg mooie boeketten klaar om mee te nemen voor jezelf, of  als cadeautje. Als je zelf niet in staat bent om een boeket langs te brengen, dan kun je ook gebruik maken van de bezorgservice. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *