Menu Sluiten

Maatregelen in winkelcentrum De Sluis

De aanscherping van de coronamaatregelen heeft ervoor gezorgd dat veel winkels zich moeten aanpassen. Naast de beperking van het aantal toegestane klanten moet er ook rekening gehouden worden met hygiëne en veiligheid van zowel klanten als personeel. Winkeliers in De Sluis zetten hun beste beentje voor om dit voor elkaar te krijgen. 

Ouderenuurtjes

Patricia en Patrick, eigenaren van Jumbo van Veldhuizen, doen hun best om het winkelen zo comfortabel mogelijk te maken voor de gasten. “Voor de winkel hebben we een schoonmaakmachine staan waar iedereen makkelijk en snel hun handen en winkelwagen kan desinfecteren. Daarnaast draagt het personeel verplicht een mondkapje,, aldus Patrick. Voor het winkelend publiek is een mondkapje niet verplicht, maar het wordt wel dringend aangeraden. “Speciaal voor ouderen hebben we twee keer per dag een ouderenuurtje, tussen zeven en acht uur ’s ochtends en tussen acht en negen uur ’s avonds”. De verbouwing van het winkelcentrum, die begin dit voorjaar is voltooid, komt nu goed van pas. De extra ruimte in de Jumbo maakt het makkelijker om afstand te houden tijdens het boodschappen doen. Met de nieuwe Primera en nu ook de toevoeging van Bloemenmagazijn Johan is alles binnen handbereik in De Sluis. 

Kleiner team

In tegenstelling tot tijdens de intelligente lockdown in het voorjaar, is Kapsalon Rob nu gelukkig nog wel open. Eigenaar Ralph heeft maatregelen getroffen om kappersafspraken in goede banen te leiden. Door de afspraken ruim te verspreiden houden ze altijd een stoel tussen de gasten over en daarbij maken ze ook gebruik van schermen. “Verder gaan we gewoon door waar het kan en proberen we zoveel mogelijk mensen te helpen”, zegt Ralph. Volgend jaar kijkt de kapsalon uit naar zijn 40-jarige jubileum.

Voetbalplaatjesactie Jumbo

Op zoek naar een leuke bezigheid tijdens ‘lockdown’? Momenteel heeft Jumbo van Veldhuizen een voetbalplaatjesactie, waar men bij iedere tien euro een pakje voetbalplaatjes kan krijgen. De actie centreert zich rondom de helden van FC Driebergen die stuk voor stuk te verzamelen zijn, exclusief bij Jumbo van Veldhuizen. Wie de plaatjes mooi wil bewaren kan voor €4,95 een speciaal album ervoor aanschaffen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *