Menu Sluiten

Primera Driebergen: een goede aanwinst in De Sluis

Samen met de heropening van de pas verbouwde Jumbo werd in het aangrenzende pand ook de Primera geopend. De Primera valt eveneens als de Jumbo onder de hoede van de ondernemers Van Veldhuizen, die met veel ambitie ervoor zorgen dat de Primera ook een kwaliteitsgerichte winkel is.

Goede aanwinst

De kwaliteit van de Jumbo service is ook terug te vinden is in de Primera en wel in de vorm van Ron Jansen (uitgelichte afbeelding), voormalig bedrijfsleider van de Jumbo Driebergen. Ron heeft het nu voor het zeggen in de winkel ,,ik vind het erg leuk dat ik deze unieke kans heb gekregen. Ik zie het dan ook als een mooie nieuwe uitdaging waarin ik nog veel leren kan”. Hoewel de Primera weer even wat anders is dan een supermarkt, is Ron gelukkig niet al te ver verhuisd ,,Sommige mensen waren me kwijt. Dan komen ze de winkel binnen met: ‘Oh, hier zit je, dacht al dat je helemaal weg was!’”. Er zijn al veel positieve reacties voorbij gekomen ,,Mensen die binnenlopen vinden de winkel mooi en zijn blij met het leuke assortiment. Klanten noemen de Primera een goede aanwinst voor het plein!”.

Maatregelen corona

Ook tijdens de coronacrisis houdt de Primera zijn deuren open, uiteraard met naleving van de richtlijnen van het RIVM. De winkel wordt met regelmaat goed schoongemaakt, vooral op de plekken waar veel klantcontact plaatsvindt. We kunnen met zijn allen een handje meehelpen om iedereen gezond en veilig te houden door anderhalf meter afstand te houden van elkaar, te betalen via pin en verdere verzoeken vanuit winkelmedewerkers te respecteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *