Menu Sluiten

Vernieuwde Jumbo en Primera feestelijk geopend

Woensdag 5 februari 2020 was het zover. Klokslag 9 uur drukten Patricia en Patrick van Veldhuizen en hun twee kinderen op een grote rode knop waarmee hun vernieuwde Jumbo met knallende confetti werd geopend!

De grondige verbouwing en uitbreiding van de supermarkt was in recordtempo uitgevoerd. Toch was de Jumbo daarvoor 26 dagen gesloten geweest en daarom konden de vaste klanten bijna niet wachten totdat de deuren weer open gingen. Direct stroomde de enorme winkel vol met nieuwsgierige bezoekers, die bij de ingang op een bloemetje en bij de uitgang bij tenminste 25 euro aan boodschappen op appeltaart werden getrakteerd.

Het winkelend publiek kan zich verheugen op een ruimere en overzichtelijkere supermarkt met een groter aanbod. Zo heeft de versafdeling veel meer oppervlakte en een groter assortiment, zoals vers bereide kant- en klaar maaltijden. Ook is er een vernieuwde slijterij en een groter aanbod aan wijn en bier. 

Tegelijkertijd werd woensdagochtend ook de Primera geopend, die eveneens eigendom is van het ondernemende echtpaar Veldhuizen. Deze winkel, gevestigd naast de Jumbo, is onder andere een PostNL-punt. Daarnaast verkoopt de Primera cadeau- en wenskaarten, bureauartikelen, boeken en is er een breed cadeau-assortiment te vinden. Er komt ook een pasfoto-service en uiteraard kunnen mensen ook op het gebied van tabak en kansspelen hier terecht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *