Menu Sluiten

Verbouwing Jumbo bijna voltooid -opening 5 februari

Wegens de verbouwing moest de Jumbo in De Sluis maar liefst 26 dagen zijn deuren sluiten. Maar dit alles ten goede voor de toekomst, want de verbouwing brengt veel verbeteringen met zich mee.

Winkelend publiek kan zich verheugen op een ruimere en overzichtelijkere supermarkt met een groter aanbod. Zo krijgt de versafdeling veel meer oppervlakte en een groter assortiment, zoals bijvoorbeeld vers bereide kant- en klaar maaltijden. Een vernieuwde slijterij en een groter aanbod aan wijn en bier is ook iets waar klanten zich op kunnen verheugen. 

Om het afrekenen sneller te laten verlopen en rijen bij de kassa tot een minimum te houden, zal de Jumbo ook zelfscankassa’s aanbieden. Daarmee kunnen de boodschappen tijdens het winkelen gescand en ingepakt worden, waarna de klant zelfstandig afrekent. Voor de mensen die minder tijd hebben om door het vernieuwde pand te struinen, komt er ook een pick-up point en thuisbezorging. Dat betekent dat het boodschappenmandje online wordt gevuld en later kan worden thuisbezorgd of opgehaald bij het pick-up point tegen betaling met pinpas.

Feestelijke opening

De vernieuwde Jumbo opent zijn deuren op 5 februari. Dit gaat uiteraard gepaard met een gepaste feestelijke opening. Vanaf 9:00 is het feest met een scala aan leuke acties voor alle klanten. Zo krijgen de eerste 150 bezoekers een bos bloemen cadeau en kan er een appeltaart opgehaald worden bij tenminste 25 euro aan boodschappen! Er zijn meer leuke activiteiten en acties die ook doorlopen na de opening, dus houd vooral de Facebook-pagina van Jumbo Driebergen in de gaten om niks te missen: www.facebook.com/JumboDriebergen. 

De opening van de Jumbo in Laren (2015)

Opening Primera

Naast de feestelijke opening van de Jumbo, zal ook de Primera op 5 februari voor het eerst zijn deuren openen. De winkel, gevestigd naast de Jumbo en eveneens eigendom van Patricia en Patrick van Veldhuizen, wordt onder andere een Post NL punt. Daarnaast verkoopt de Primera cadeau- en wenskaarten, bureauartikelen, boeken en is er een breed cadeau-assortiment te vinden. Er zal een pasfoto-service worden geleverd en uiteraard kunnen mensen ook op het gebied van tabak en kansspelen hier terecht. De winkel is doorgaans maandag tot en met zaterdag tussen 8:30 en 18:30 geopend. Ook de Primera heeft mooie openingsacties op het programma! Voor meer informatie hierover kunt u terecht op de facebookpagina: www.facebook.com/primeradriebergen.

Hoekpand Primera, naast Jumbo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *