Menu Sluiten

De ondernemers achter Jumbo Driebergen

Patrick en Patricia van Veldhuizen zijn de ondernemers achter de Jumbo in Driebergen. Het stel is sinds 2015 ondernemer binnen de Jumbo-organisatie en sinds begin 2018 zijn ze de eigenaar van Jumbo Driebergen. Voor Patrick en Patricia heeft de supermarktbranche aantrekkingskracht: ,,De supermarkt is een dynamische markt waar altijd iets gebeurt,” zegt Patricia. ,,De ontwikkelingen volgen elkaar in een rap tempo op, zo spelen nu beleving en gemak een steeds grotere rol in de winkelervaring. Het is een leuke uitdaging als ondernemer om daarop in te spelen binnen het lokale marktgebied”.

Het ondernemersechtpaar is begonnen in Laren,  waar ze in 2015 de Jumbo hebben overgenomen. Daarbij kwam ook een vernieuwing van het pand kijken om de winkel aan Jumbo kwaliteitseisen te laten voldoen, met veel vers en uitstekende service als belangrijkste fundamenten. Bij het overnemen van de Jumbo in De Sluis keek het tweetal naar de grote potentie van het pand. De uitbreidingsopties waren hierbij belangrijk: ,,Met straks in de nieuwe situatie in totaal 1300 m² verkoopoppervlak biedt dit nog meer mogelijkheden om de Jumbo-formule tot zijn recht te laten komen en de klant hiermee te verrassen”. 

Vernieuwd winkelcentrum

De verbouwing van de supermarkt verloopt voorspoedig. In een korte tijd is de gehele oude pui afgebroken en het nieuw aangebouwde stuk erbij getrokken. Het ondernemersstel is nu al erg tevreden met de extra ruimte en de mooie lichtinval. Over de renovatie van de rest van het winkelcentrum zijn ze ook te spreken. Patricia: ,,De Sluis was al jaren toe aan vernieuwing. De aanpassingen die zijn gedaan zijn erg mooi geworden en geven het winkelcentrum een moderne, vriendelijke en mooie uitstraling”. Patricia en Patrick hopen dat de bezoekers zich thuis gaan voelen in het vernieuwde winkelcentrum, dat van alle gemakken is voorzien: ,,De Sluis moet een bruisend winkelcentrum zijn, waar de klant verrast wordt en graag tijd doorbrengt”, zeggen de twee. Met de grote uitbreiding van de Jumbo, het opknappen van de andere winkels, de ruime parkeergelegenheid en de vernieuwde uitstraling van De Sluis, ziet het ernaar uit dat hun wens in vervulling gaat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *