Menu Sluiten

Geen boom zonder Rebco

Ieder jaar staat er een prachtige kerstboom op het terrein van De Sluis maar deze boom komt er natuurlijk niet op eigen houtje. Rebco Klasser, eigenaar van Kartcircuit Driebergen, is de man die ervoor zorgt dat De Sluis iedere jaarwisseling mooi verlicht wordt met een schitterende kerstboom.

Rebco woont zelf boven de winkels en merkte op een dag op dat De Sluis er maar een beetje somber bijstond tijdens de kerst. Gelukkig weet deze ondernemer van aanpakken en na goed overleg met de winkeliers kwam de kerstboom naar De Sluis. Rebco blijft zelf bescheiden over zijn inzet: ,,Het runnen van een kartbaan is seizoenswerk, dus in de winter heb ik toch tijd over”. Inmiddels is de kerstboom alweer vier jaar lang een welkome toevoeging aan de kerstsfeer rondom het winkelcentrum.

De boom van dit jaar is maar liefst zes meter hoog! Wellicht doet de grootte er niet toe, maar deze imposante boom doet De Sluis zelfs tijdens de verbouwing extra stralen en daarvoor willen we Rebco Klasser hartelijk bedanken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *