Menu Sluiten

Nieuw logo nu zichtbaar in De Sluis

DRIEBERGEN – Bij een vernieuwd winkelcentrum hoort ook een nieuw en fris logo. Terwijl de grondige renovatie van De Sluis in Driebergen-Zuid nog in volle gang is, hebben de winkeliers en eigenaar Nieuw Winkel Vastgoed deze week alvast dat nieuwe logo gepresenteerd. Tegelijkertijd is er een nieuwe nieuwsbrief uitgebracht en een website gelanceerd.

Het logo, ontworpen door Bianca Spierenburg van Studio Polkadot in dezelfde stijl als dat van Ondernemersvereniging In-Driebergen, wil de modernisering van winkelcentrum De Sluis onderstrepen. Het minimalistische ontwerp verbeeldt het water en de toegang tot het land via een sluis, die ooit op de plek van het winkelcentrum lag.

Op een aantal grote doeken op diverse bouwhekken kunnen het winkelend publiek en de omwonenden kennis maken met het groen-zwarte logo. In een nieuwsbrief, die in de diverse winkels op de toonbank ligt en in de directe omgeving huis-aan-huis is bezorgd, kunnen belangstellenden meer lezen over het logo, de renovatie en de diverse winkels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *