Menu Sluiten

Kledingreparatie in De Sluis

Kledingreparatie De Sluis vestigt zich als nieuw gezicht in Winkelcentrum De Sluis. In het pand waar voorheen de bloemist zat, is nu een ruimte gecreëerd speciaal voor het vakwerk van eigenaar Danial Rezai.

Danial is geen onbekende in de kledingservice. Via zijn vader, die zo’n 30 jaar in het vak heeft gezeten, is het maatwerk hem met de paplepel ingegoten. Na zijn studie bedrijfsadministratie opent Danial nu voor het eerst zijn eigen zaak. De zoektocht naar een eigen plekje duurde inmiddels een half jaar, maar tijdens de verbouwing van De Sluis pakte hij de kans om een gerenoveerd pand te krijgen. Mooi meegenomen, want hij woont zelf op maar een paar minuten loopafstand van zijn nieuwe winkel.

Naast het repareren van kleding biedt Kledingreparatie De Sluis ook een stomerijservice en stellen zij andere stoffen zoals gordijnen op maat af. Met inmiddels acht jaar aan ervaring, en natuurlijk de invloeden van zijn vader, kan Danial een goede kwaliteit en snelle service garanderen. Na drie weken aan grondige verbouwing en inrichting is de winkel aanstaande vrijdag 27 september klaar voor de opening. Speciaal om de opening te vieren geeft Danial de eerste maand maar liefst 20% kennismakingskorting voor alle nieuwe klanten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *