Menu Sluiten

Zaterdag kerstfeest in winkelcentrum De Sluis

DRIEBERGEN – Winkelcentrum De Sluis komt zaterdag 15 december volledig in de kerstsfeer met een gezellig kerstevenement. Om de donkere dagen op te lichten, zal er een middag vol muziek, warmte en kerstsfeer zijn op het terrein van het winkelcentrum. Vanaf 14:00  is er live muziek aanwezig met gratis gl├╝hwein bij de projectwinkel (18+) voor wie de handen wil warmen.

Optredens zijn er onder andere van het Stichts Mannenkoor en een jazzy kerstduo die vrolijke kerstmuziek door de straat laten klinken, vergezeld door een zeer speciale gastmuzikant uit de Noordpool: de Kerstman! Daarnaast hebben enkele winkeliers kerstkraampjes vol lekkernij en zal er een onthulling plaatsvinden van het nieuwe logo van winkelcentrum De Sluis, dat volgend jaar flink wordt opgeknapt en een nieuwe look & feel zal krijgen

Speciaal voor de kids wordt er zaterdag in de projectwinkel tegenover de Jumbo Supermarkt een kleurplaatwedstrijd gehouden, met aan het einde van de middag een kleine prijsuitreiking. De activiteiten in en rond het winkelcentrum duren tot 18:00 uur. Voor meer informatie kunt u terecht op de Facebookpagina van Winkelcentrum De Sluis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *