Menu Sluiten

Sint opent projectwinkel in De Sluis

DRIEBERGEN – Onder grote belangstelling heeft Sinterklaas zaterdagmiddag 17 november de tijdelijke projectwinkel van De Sluis geopend. Alle belangstellenden konden hier vervolgens kennis nemen van de plannen voor de grondige renovatie van het winkelcentrum  van en voor Driebergen-Zuid.

Sinterklaas, die op zijn rondrit door Driebergen ook De Sluis aandeed, werd verwelkomd door Patricia van Veldhuizen van de Jumbo. Nadat de goedheiligman het lint had doorgeknipt, maakten jong en oud gretig van de gelegenheid gebruik om onder genot van koffie, thee, frisdrank, koek, chocolade en pepernoten de plattegronden en impressies van de vernieuwde Sluis te bekijken.

            Nieuw Winkel Vastgoed heeft aan ontwikkelaar Webscon opdracht gegeven om De Sluis flink op te knappen en een nieuwe look & feel te geven.  De werkzaamheden starten volgens planning in het voorjaar van 2019 en nemen ongeveer een half jaar in beslag. Zaterdag waren vertegenwoordigers van Webscon in de projectwinkel aanwezig om toelichting te geven en vragen te beantwoorden.

De projectwinkel bevindt zich in de kiosk van de voormalige dierenwinkel (tegenover de Jumbo) en zal ook worden gebruikt voor bijeenkomsten en als uitvalsbasis voor diverse activiteiten tijdens de renovatieperiode.

De komende maanden zullen er in samenwerking met de winkeliers meer evenementen in de Sluis worden georganiseerd. Zo staat er voor 15 december een kerstevenement op het programma.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *